mandag 22. februar 2016

Kløe i håndflaten lever

Sykdom i leveren kan forårsake plagsom og langvarig kløe. Siden det er ulike underliggende forklaringer, finnes ikke en behandling som er nyttig for alle. Kløende kløende hender og føtter kan være et symptom på en hud. Nyre og leversykdommer kan også forårsake kløe blant mange andre symptomer. Jeg bruker spisse gjenstander å sitter å klør inni hendene me og skraper.


Prøvde å kløe i håndflatene, og får da opp leversvikt? Har vært plaget av kløe i maven (over navleområde) siden midten av.

Hun våkner om natten og klager over sterk kløe i hendene. Typiske kjennetegn er intens kløe i håndflatene og under føttene. Du skal da ta lever- og galle- prøver (du må være fastende) Da får du svar . Ved nervøs kløe gir dette seg i ekstrem kløe særlig i nakken på legger og underarmer hvor det. Jeg har fått en enorm kløe i håndflatene. Plasser håndflaten på den høye enden og fingrene i bassenget med vann.


Kløende hender og føtter er ofte på grunn av allergiske reaksjoner, bakterier eller sopp. Leg hevelse kan være en indikator på nyre, hjerte eller leversvikt. Under og på siden av føttene, mellom fingrene og i håndflatene.

Våkner 2-ganger på natten av at det plutselig svir og klør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg