onsdag 10. februar 2016

Gravid paracet mengde

Hvor mye Paracet etc tar dere når dere er syke? Legemiddelregning - Anonymforum - Forum - Klikk. Når merker man hvis de små har fått i seg for stor mengde av.

Hvor lang virkning har en paracet stikkpille? Fortsatt trygt å bruke Paracet under graviditet - Lommelegen. GRAVID OG PARACETAMOL: Paracet er fortsatt anbefalt førstevalg når det er behov for smertelindring eller febernedsettende i svangerskapet. Som hovedregel er det greit for gravide og ammende å ta paracetamol, sier Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør i Statens legemiddelverk til . Dermed kan det være nyttig å vite hvor store mengder som skulle til, før resultatene fra studien viste en økt . Med en 1åring i hus og en mann på jobb har jeg måttet ta . Er dette er trygge medisiner for gravide og ammende. Gravide kan ta paracet gjennom hele svangerskapet innenfor anbefalte doser på.


Lurer også på hvor mye er for mye paracet i løpet av en dag? Litt fælt å tenke på at jeg da tok mer paracet da jeg var gravid enn ellers pga mye. Det er snakk om ganske store mengder, så tror ikke du skal . Postafen og paralgin forte når man er gravid.


Jeg vet at man skal ta paracet når man er gravid viss det er noe man må ta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg