mandag 29. februar 2016

Langvarig diare og magesmerter

Langvarig diaré i kombinasjon med magesmerter, kramper i endetarmen, vekttap og nedsatt allmenntilstand sees ved inflammatorisk . Dette med diareplager og magesmerter er ofte svært vanskelig å finne ut. En sjeldent gang kan såkalte inflammatoriske tarmsykdommer som ulcerøs kolitt eller morbus chron gi diare, magesmerter.

Når det gjelder kroniske magesmerter, legger vi stor vekt på tilstedeværelsen av. Langvarig og tilbakevendende diaré, mageknip og problemer med å fordøye fet mat. Diaré (ofte med magesmerter og oppkast) skyldes gjerne at det er spist mat som er . Diaré, uvanlig hyppige eller tynne avføringer.

Det oppstår ubalanse i bakteriefloraen i tarmen, og dette kan gi både diaré og magesmerter. Oppblåsthet, forstoppelse, diaré og magesmerter. Ved langvarige, stadig tilbakevendende og intense mageplager skal du oppsøke lege for . MAGESMERTER: Sliter du ofte med en kranglete mage? NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle opplevd det, . Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte. Gastroenteritt eller inflammatorisk tarmsykdom.


Oppstår når bare flytende tarminnhold kan passere i en tarm fylt med hard feces. Eldre barn og voksne: Langvarig eller fulminant klinikk eller betydelig . Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Oppkast og magesmerter er vanlig, det samme er tørste.


Langvarig medikamentell behandling av kroniske magesmerter er en. Diaré er hyppig, løs og vannaktig avføring. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Når man har diaré klarer ikke tarmen å suge . Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon i. Kriteriet for at en tilstand skal kunne kalles diaré er mer enn tre daglige.


Langvarig diaré kan gi kvalme og nedsatt appetitt. Forskning viser en sammenheng mellom langvarig kronisk infeksjon i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg