mandag 8. februar 2016

Bisolvon barn

Bisolvon mikstur med jordbærsmak løser opp slim, og gjør det mer tyntflytende. Mitt barn var måner og skikkelig tett,klarte ikke sove på natten for han fikk ikke puste,så jeg gidde ham bisolvon dråper og mye vann. I begynnelsen av behandlingen kan det være nødvendig å øke den daglige dosen opp til 48 . Hva Bisolvon er, og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha.


Bisolvon bør ikke brukes til barn under år uten etter avtale med lege. Bisolvon mikstur er et reseptfritt legemiddel som inneholder bromheksin. Brukes til korttidsbehandling av seigt slim i forbindelse med vedvarende luftveissykdommer hos voksne og barn over seks år.


Bisolvon Mikstur med jordbærsmak - lindrer slimhoste hos barn over år med effekt fra første dag. Er de over år så er det vel Bisolvon, de finnes både for tørrhoste og . Bisolvon 8mg tabletter: Slimløsende hostemedisin for voksne og barn over år. Bisolvon fjerner hosten ved å løse opp slimet i luftveiene. Om levomentol kommer i kontakt med nässlemhinnan på små barn (under två år) kan det leda till . Barn under år: ml ganger daglig.


I begynnelsen av behandlingen kan det være . På förpackningen står det från år och uppåt. Tabletterna passar för vuxna och barn från år. Tabletterna kan sväljas hela eller lösas upp i ett glas vatten. Bisolvon bør ikke brukes til barn under år . Till natten hade jag gett noskapin i morgon bitti bisolvon. Barn og unge som fikk en liten dose honning før leggetid så nemlig ut til å. Bisolvon eller Solvipect, som gjør slimet lettere å hoste opp.


På apoteket i dag ble jeg anbefalt Bisolvol for barn, reseptfri. Tømte den for litt over halvparte, målte opp Bisolvon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg