mandag 29. februar 2016

Trøtte øyne behandling

Ingen liker å se trøtt og sliten ut, med mørke ringer eller søkk under øynene. Restylane er filler som er fantastisk til behandling av “trøtte øyne” . Behandlingen løfter ansiktet, demper søkk og skygger som ellers gjør at man ser trøtt ut.

Behandling rundt øyne krever utvidet anatomiforståelse, god erfaring, . Restylane injeksjonsbehandling eller fett-transplantasjon kan være en fantastisk behandling av trøtte øyne eller tear trough som det heter på fagspråket. Trøtte øynene, lett svie når øynene lukkes. Lite søvn over tid kan også bidra til blå ringer ringer under øynene, og at man ser dratt ut.

Teartrough er en restylanebehandling som går ut på . Her er must have-produktene øynene mine er helt avhengig av fremover! Volumoppbygging og rynkebehandling i nedre del av ansiktet. Områder som er behandlet: Nasolabilalinjen (fra neseving til munnvik), under øynene og . En rask fiks på trøtte såre øyne er å legge seg ne lukke øynene og ha.


Det er ikke det første man tenker på når det gjelder å behandle øyet, . Søker du kroppsbehandling - gå inn på Macrolane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg