torsdag 4. februar 2016

Brun flekk på tann

For å få renset opp her må du bruke tanntrå tannstikker eller mellomrombørster. Tennene kan bli misfarget av ytre påvirkninger, men også av andre årsaker. Ofte disse hvite flekker, svarte eller brune flekker. Har du tannstein eller brune flekker er svaret nei. Dette kan ikke bare gi tannstein og hull, men også dårlig ånde.


Det er ikke tannsten, for det ikke er noe forsteinet substans. Jeg har også fått brune flekker på de fremse tennene i underkjeven. Deretter vil nedbrytningen av tannen gå hurtig, da bakterier og plakk kan trenge inn i pulpa. Synlige brune, svarte eller grå flekker på tennene. Det oppstår da hvite, gule eller brune flekker på tennene, noe som kalles fluorose.


Ved bleking kan du jevne ut fargeforskjellene, slik at hele tannen lyses opp, . Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen. Tusen takk for svar:) den ene tanna skulle jeg borre for år siden,. Jeg så en brun flekk på ei tann langs ei fylling og var brennsikker på at jeg . Barn - Brune flekker på tennene - Tannhelseinnlegg5.


Tenner og tannhelse - slik steller du barnets tenner - Babyverden. Baby › Helse › Tenner og tannhelseBufretLignende(Hvis likevel tennene bryter frem med brune flekker eller lignende i emaljen, Tannbørsting fjerner tannbelegget (plakket) og forebygger dermed hull i tennene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg