mandag 15. februar 2016

Sår gror raskere

Derfor vil såret gro raskere og du kan unngå arr hvis såret dekkes med en kompress med. Unngå lufting av såret: Såret gror saktere og risikoen for arr øker. Sår som gror ekstra sakte kan for eksempel være et vanlig tegn på sykdommer som.

Deretter fjernes plasteret så raskt som mulig for å la såret få puste. Et virkestoff i vanlig bakegjær får sår til å gro raskere. Ny forskning viser at et stoff i spytt gjør at sår gror raskere.


Det kan revolusjonere behandlingen av brannskader og kroniske sår.

Jeg ser jo at sårene ofte gror bedre og raskere . Den kan brukes på alt av sår, og den er særlig beregnet på sår som ikke gror. Dette er et produkt som forhåpentligvis kan bidra til at færre vil . Får du et sår, gror det vanligvis sammen av seg selv. Sår på fingre og tær gror litt raskere enn sår på håndledd og bein. Gror såret alltid fortere om det får luftet seg, og hvor ofte trenger du egentlig. Du har sikkert hørt det: La såret lufte seg, da gror det raskere.


Jeg har revet av skorper i ansiktet for så å sminke i såret! Det er jo ikke rart sårene dine gror sakte om du river av skorpene hele tiden.

Medlem; Pip; 24421Innlegg: Skrevet January 20- 00:54. Du skal ikke bruke hverken salver eller kremer i sårene, og det er ikke slik at sårene gror raskere ved å holde dem fuktige. Noen som har noen råd til å få sår til å gro fortere ville jeg vært veldig. Dynk en dott og hold på såret i ca min av gangen, kanskje fire ganger i døgnet.


Tror ikke såret er noe veldig dypt, og det ble derfor ikke sydd. Men det ser rett og slett ikke ut som det gror noe særlig. Hvordan få såret til å gro raskt og pent? Med et elektroterapi apparat kan man behandle kroniske sår i hud til å gro raskere.


Se for deg at du skader deg og får et sår som gjør vondt og gror sakte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg