tirsdag 16. februar 2016

Influensa høst 2016

For dager siden - Influensasesongen går fra uke om høsten til uke påfølgende vår. Vanlige spørsmål om influensa og influensavaksinasjon. Hosten kan vedvare etter at den akutte sykdomsperioden er over. For dager siden - Ukerapporter influensa 2016-2017. Influensasesongen går fra uke om høsten til uke påfølgende vår.


Influensa: - Symptomene kommer brått, med feber, muskelsmerter og hodepine. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Influensa-utbrudd kan komme midt i julestria: Sjekk hvordan du unngår smitte. Smittekrangel: - Ingen har bevist at influensa smitter via hendene.


Personer med influensa vil blant annet oppleve ømme ledd og muskler, hodepine, og feber mellom og grader. Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Det finnes også influensavaksiner som er tilgjengelige hver høst. Oppdatert av Kristian Sæthre, lege i 2016. Her har vi samlet alt innhold om influensa for deg.


Høsten er høysesong for forkjølelse, og de fleste av oss er villige til å gjøre . Det er i alle fall ikke influensa som går nå, slår Hans Blystad fast. Influensaen kan være dødelig, men det er ikke høstforkjølelsen. Jeg har fått influensa og måtte ta ut sykmelding, dessverre. Nå vil Folkehelseinstituttet hente medisinen Tamiflu frem fra glemselen.


Det store spørsmålet for mange hver vinter - som ofte dukker opp i januar - er når kommer influensaen? Vaksine - Klikk for stort bilde Influensa- og pneumokokk (lungebetennelses)vaksine blir gitt til de som ikke har fått. Høstkonferansen i medisinsk mikrobiologi, Molde 25-26.


Olav Hungnes, Avdeling for influensa, FHI . Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene. Etter noen dager kan hosten bli løsere og man kan få slim og oppspytt. Vi er nå i slutten av 20og begynnelsen av 20er rett rundt hjørnet. Vi må være forberedt på februar-mars som er selv influensa-sesongen.


Trenger du kjerringrå tips og hjelp om influensa, forkjølelse, tørrhoste, vond hals eller kløe i halsen, så finner du det her. Høsten er kommet og influensavaksinen er snart klar. Vi har satt opp følgende dager for årets influensavaksine: . Influensavaksinering i Stavanger kommune høst 2016. Influensavaksine - Klikk for stort bilde På Andenes Legekontor skal årets influensavaksinasjon utføres 2. For å redusere ventetiden i forbindelse med vaksinering, har vi satt av tre dager: Torsdag 29.


Les mer om selve vaksinen hos Folkehelseinstituttet. For informasjon om pris for vaksine og konsultasjon, ta kontakt med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg