fredag 26. februar 2016

Seboreisk eksem rundt nesen

Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i hodebunnen. Det finnes forskjellige varianter av eksem, også kalt dermatitt. Seboreisk eksem (dermatitt) er et skjellende kronisk eksem som oftest rammer.

Seborreisk eksem (Talgflodseksem) gir flass i hodebunnen, rdhet i ansiktet, rdhet rundt nesen, skjelling i huden og fet hud. Er egentlig mot psoriasis, men virker også på min seboreiske eksem. Eg har noe seboreisk eksem rundt og på nesen, dette er igrunn ganske irriterende . Seboréisk eksem er en tilstand som gir et skjellende kronisk eksem og rammer.

Slike områder er typisk hodebunn, ører, øyebryn, rundt nesevingene, i område . Seboreisk eksem kommer ofte i områder med høy talgkjertelaktivitet og ser rødt ut. Hodebunn; Øre; Øyenbryn og øyelokksrender; Rundt nesevingene; Mellom . Dette vil si flassing i hodebunn, rødhet og skjelling rundt nesen, kinnene, nesefuren,. De som har seborreisk eksem har som regel fet hud.


Jeg har seboreisk eksem rundt neseroten, og har vært plaget med dette i halvannet år. I tillegg har eksemet rundt nesa blitt verre. Da kan det tenkes at du lider av seboreisk eksem eller flasseksem.


Kjæresten min har seboreisk eksem i ansiktet, og til tider kan utbruddene.

Jeg sliter selv med seborreisk eksem i ansiktet spesielt rundt nese, . Det vil si hodebunn, omkring nese, kinnene, øyenbryn, ører og noen ganger overkroppen. I tillegg er den tørr, flassende hud på nesen ledsaget av rødhet som gjør at du ser. En mild form for seboreisk eksem kan også føre skjellende hud rundt nesen. IKKE ROSECEA: Selv om de kan ligne, er seboreisk dermatitt noe.


Dette er veldig sjenerende for meg, dessuten svir det rundt nesa . Erytematøse og fint skjellende hudområder, særlig i hodebunn og hårfeste. Forekommer også på pannen, i øyebrynene, bak ørene, i ytre . Seboreisk eksem, hyppig forekommende form for eksem hos personer med. Den samme soppen kan også forårsake eksem rundt nesen, i øyebrynene og der hvor øyenvippene er festet. Flass og tørr hud i områdene rundt nesen (kanskje også i panneområdet) kan skyldes seboreisk eksem eller atopisk eksem.


Eksemet kommer spesielt der det er mye talgkjertler slik som hodebunnen, øyenbryn, rundt nesen, foran på brystkassen (brystbenet) og i skrittet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg