onsdag 17. februar 2016

Høyt diastolisk trykk

Høyt blodtrykk behandles med blodtrykksmedisiner og livsstilsendring. Det kalles undertrykket eller det diastoliske trykket. En diastolisk blodtrykk mellom og regnes for å være pre-hypertensjon, eller like under poenget med høyt blodtrykk. Et individ med et diastolisk lesing over . For høyt blodtrykk (hypertensjon) er en svært vanlig tilstand.


Høyt blodtrykk øker risikoen for å utvikle sykdommer i hjerte, hjerne og nyrer. Det lave blodtrykket (det diastoliske blodtrykket), er trykket som utøves på.

Grensene for høyt blodtrykk er annerledes, hvis blodtrykket måles utenom . Gå til Å måle høyt blodtrykk - Når du måler blodtrykket så vil to tall beregnes, disse to tallene er diastolisk blodtrykk og systolisk blodtrykk. Lær deg mer om blodtrykket og viktigheten av å ikke ha høyt blodtrykk. Før hadde man fokuset på undertrykket, det diastoliske.


Blodtrykket er kraften av blod mot veggene i blodårene. Diastolisk blodtrykk er et mål på denne kraften som hjertet hviler mellom beats. Blodtrykket er trykket som utøves av blod på veggene i blodårene. En blodtrykksmåler er en enhet som brukes til å måle blodtrykket.


Jo høyere tallet kalles det systoliske trykk, og den nedre rekke er referert til som det diastoliske trykket.

Jo høyere diastolisk trykk er, jo større er risikoen for . Målingen av blodtrykket omfatter systolisk og diastolisk blodtrykk. Høyt diastolisk blodtrykk er et hjerte problem vanlig blant personer under år. Blodtrykket kan deles inn i to typer: systolisk og diastolisk.


Det er svært viktig å opprettholde dette nivået så høyt blodtrykk kan føre til ulike helseplager og økt . Eldre personer med isoloert systolisk hypertensjon eller personer med aortainsuffisiens kan ha lavt diastolisk trykk og høyt pulstrykk. Dette trykket kaller vi det diastoliske trykket. Som ledd i utredningen av høyt blodtrykk, eller i oppfølgingen av høyt blodtrykk, utstyres du med apparatur for . Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, betyr at trykket i kroppens pulsårer er.


Undertrykket er trykket i pulsåren mellom hjerteslagene (det diastoliske trykket). Ubehandlet vil høyt blodtrykk kunne gi alvorlige komplikasjoner. Vi måler to trykk, det systoliske, overtrykket, og det diastoliske, undertrykket. Brosjyren er en generell veiledning, avhengig av hvor høyt blodtrykket ditt er.


Det andre, lavere tallet, kalles det diastoliske trykket. De fleste som har høyt blodtrykk, føler seg ikke syke. Det andre tallet kalles ofte undertrykket eller det diastoliske blodtrykket.


Gå til Høyt blodtrykk - Et høyt blodtrykk over lengre tid kalles hypertensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg