mandag 15. februar 2016

Tørre slimhinner og tretthet symptomer

Resultatet er tørre slimhinner, slik som tørre øyne, tørr munn og underlivsplager. Det er flest kvinner som får Sjøgrens syndrom. Symptomer på Sjøgrens syndrom er: Tørre slimhinner; Slapphet og tretthet; Muskelsmerter .

I tillegg til tørre slimhinner i munn, øyne og skjede er trettheten. Tretthet og vekslende avføring kan være knyttet til aktive faser av. Hovedplagene ved Sjøgrens syndrom er tørr munn og tørre øyne.


Dette fører til tørre øyne og tørre slimhinner, noe som er de dominerende symptomene.

Dersom du har muskelsmerter og samtidig har tørre slimhinner. De fleste får symptomer fra øyne og munn først, men mange sier at det er trettheten og . For ved Sjøgrens syndrom følger også tørre slimhinner i øyne, munn og av og til. Denne utmattelses-trettheten ligner veldig på de symptomene man får ved en . Det var likevel i stor grad samsvar mellom kvinnenes uttalelser om tretthet, mangel på krefter, tørre slimhinner, ulike . Sykdomsårsak; Symptomer og undersøkelsesfunn.


Tørre øyne; Tørr munn og tunge; Ofte andre tørre slimhinner (underliv). Dette fører til tørre øyne og tørre slimhinner, noe som er de. Unormal tretthet er som regel ett av de første symptomene på Sjögrens syndrom.

Opplevelse av tørre øyne er et veldig vanlig symptom i befolkningen. Trøtthet, slapphet, følelse av å være utslitt; Svelgeproblemer; Tørr hu kløe i huden og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg