mandag 29. februar 2016

Hva hjelper mot kvalme gravid

Nesten åtte av ti gravide opplever kvalme. Man vet ikke helt hva kvalmen skyldes, men noen mener det henger sammen med. Det hjelper å stresse ned og senke kravene til et minimum i en periode. Rundt halvparten av alle gravide plages av kvalme, særlig om morgenen.


Det finnes råd som kan hjelpe mot kvalme når du er gravid. Og hjelper ingen av disse, bør du oppsøke. Hei, jeg sliter med kvalme, er akkurat så lite kvalm at jeg føler jeg må gå.

Men det hjelper liksom ikke å spise heller. Ser bladet Gravid reklamerer for denne teen for å lindre kvalme:). BufretLignendeÅ være kvalm er antagelig det verste av alle gravide-plager, men trøst deg.


Mange synes at akupunktur hjelper mot kvalmen – pass bare på at du går til en . Grønnsaker og dip er god mat mot gravidkvalme. Hvis du kun spiser det du har lyst på, som kjeks, smørbrød og sukker, vil det ikke hjelpe på kvalmen. Heldigvis finnes det flere tips som kan hjelpe.


Mange hevder ingefær virker veldig bra mot kvalme. BRA MOT KVALME: Ingefær er kjent for å kunne redusere kvalme.

Det kan godt hende at de vet hva som kan hjelpe deg. Det er vanlig å bli kvalm når du er gravid. Det finnes ikke mye forskning på hva som kan hjelpe mot kvalme, men disse tiltakene . Omtrent av gravide kvinner er plaget av kvalme under svangerskapet. Tilskudd av vitamin B(pyridoksin) kan også benyttes mot kvalme, men har ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg