tirsdag 24. mai 2016

Diabetes føling

Hos personer med godt regulert diabetes type er lette . Hva skal du gjøre hvis du eller noen du kjenner får føling? Irritasjon eller skjelving kan være symptomer på føling, og ved svært lavt blodsukker . Vanlige symptomer på føling er svetting, skjelving, hjertebank, synsforstyrrelser og økt matlyst eller sult. Hos personer som ikke har diabetes skjer dette . For en tid tilbake publiserte vi et innlegg om årsaker til føling og hvordan du kan redusere det. Flere av dere har etterspurt en mer utdypende .

Høyt eller lavt blodsukker Diabetisk koma; Insulinsjokk Diabetes og. Føling vil si at blodsukkeret er blitt altfor lavt. I hovedsak er det diabetikere som får alvorlig lavt blodsukker. Diabetes og lavt blodsukker - føling (hypoglykemi). Dersom man ser symptomer som ligner på føling hos ikke diabetikere, så kan det være . Det florer mange påstander om føling – noen sanne, andre ikke.


Her gir vi deg de fem av de mest populære, men usanne, mytene om føling. Type 2-diabetes er en kronisk sykdom som skyldes at kroppen produserer for lite. For personer med type 2-diabetes forekommer føling i all hovedsak hos dem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg