fredag 6. mai 2016

Canesten stikkpille

Canesten vaginaltablett og krem inneholder klotrimazol og er reseptfrie legemidler mot soppinfeksjon både i skjeden og ytre kjønnsorganer. Jeg tenkte at det kanskje var soppinfeksjon, så jeg har gått på canesten, tatt en stikkpille og brukt canesten kremen. Men jeg føler ikke at det har noe virkning.

Er ikke sikker på om jeg har sopp, men det har klødd litt så jeg gjør det for sikkerhets skyld). Sopp i underlivet- behandling - Kropp og helse - Kvinneguiden Forumforum. Har du fått en soppinfeksjon, bør du nok bruke stikkpille også hvis du skal. Har likevel alltid en pakke Canesten (Stikkpille + krem) tilgjengelig .

Forum › Termin- og barselklubber › 2009BufretLignende12. Tror jeg har en soppinfeksjon i underlivet(uten tvil egentlig). Har sinnsyk med kløe og har tykk utflod med masse hvite biter ilamme. BufretLignendeIndikasjoner:KreDermatomykoser forårsaket av dermatofytter (Trichophyton-, Epidermophyton-, Microsporum-arter), gjær-, mugg- og andre sopparter. AnonymforuSukk, er bare tull med underlivet etter fødsel for åtte uker siden.


Vil anbefale å behandle med Pevaryl stikkpiller og krem eller Dactar stikkpiller og Dactacort krem. Canesten stikkpiller blir grusete, når det kommer ut igjen og . Canesten er et legemiddel som tilbyr en enkel, hurtig og effektiv behandling av.

Det er ikke noe farlig å ha sex etter å ha tatt en canesten stikkpille. Men noe av effekten reduseres nok, så man bør ta stikkpillen om kvelden og helst ikke ha sex . Har tidligere hatt sopp infeksjon mens jeg var gravid og fikk da beskjed om at jeg kunne bruke Canesten. Pakningen inneholder Canesten krem 20g . Når jeg har brukt Canesten stikkpille, tar jo den 2-dager på sin vandring ut igjen.


Da har kanskje tabletten blandet seg med blod og det blir . Tror det koster 1kroner, og da med en stikkpille som skal opp i skjeden og en krem som skal smøres . Canesten, bruksanvisning Komplikasjoner og plager. Og så smører du deg noen dager ekstra etter at du har tatt stikkpillen. Den kuren fra Canesten med ei stikkpille tar raskt knekken på soppen.


Jeg fikk beskjed av legen å bruke canesten stikkpille og deretter krem i . Hei, Jeg er gravid i uke 37+og lurer på om jeg kan ha fått en soppinfeksjon. Har hatt en kraftig soppinfeksjon denne uka. Mandag tok jeg en stikkpille med canesten 5mg + smøring av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg