tirsdag 24. mai 2016

Helsebygg

I Romerike Helsebygg finner man alt man trenger innen helse - under samme tak! Helsebygget Legesenter er et privat legesenter der alle legene har fastlegeavtale med Skedsmo kommune. Det er ca 4p-plasser tilknyttet Romerike Helsebygg.

Plassene befinner seg innendørs i et parkeringhus i kjelleren, og utendørs i tilknytning til . Apoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i året (også helligdager 12:- 18:00). Et helsebygg skal legge til rette for et komplekst samspill mellom mennesker, teknologi og det fysiske rom. Linstow AS overtok Romerike Helsebygg i 2011.


Romerike Helsebygg ligger i Lillestrøm og er Norges største helsehus som tilbyr forskjellige tjenester innen . Psykoterapi for barn, ungdom, voksne, par og familier i Lillestrøm. Ortopediteknikk sin avdeling i Lillestrøm ligger i Romerike Helsebygg. Romerike Helsebygg er norges største helsehus med nermere 5helsearbeidere under .

Studietur til Nederland Hvert år i uke arrangerer Arkitektforum studietur for sine medlemmer. Byggingen av Terningen Arena Helsebygg er i gang – Landets nye psykiatriinstitusjon. Endelig er bygging av Terningen Arena Helsebygg i gang. Det er varslet oppstart av planarbeid for nye helsebygg på Ullerud . Byggingen av det nye helsebygget ved Ullerud - som er Norges første sykehjem i massivtre - er i full sving, og via kameraet på vår hjemmeside . Rapporten er utarbeidet på oppdrag fra Kompetansenettverk for sykehus-planlegging (KNS), og inneholder beskrivelse av hensikt med evaluering, metoder og . Det blir dermed det første helsehuset av sitt slag i hele Norge. Helsebygget blir bygget i massivtre fordi dette alternativet var best på pris og miljø.


Arkitektoniske løsninger påvirker menneskenes helse og velvære. Spesielt i helsebygg der pasientene ofte er i en usikker helsesituasjon og personell ofte har et . Spesielt i helsebygg, der pasientene ofte er i en usikker helsesituasjon og . Vi er med på å bygge Norges største helsebygg i tre, Ullerud Helsebygg i Drøbak. Oppdraget er for AF gruppen i samarbeid med Binderholz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg