tirsdag 31. mai 2016

Osteoporose kosthold

Riktig kosthold og fysisk aktivitet kan styrke skjelettet ditt. Den viktigste delen av behandlingen mot beinskjørhet er du selv ansvarlig for. Det dreier seg særlig om livsstilstiltak som fysisk aktivitet, kosthold og røykeslutt.

Som du skriver er osteoporose (benskjørhet) noe som påvirkes av genetisk. I kombinasjon med mosjon, styrketrening og et kosthold med nok . Hva er nivået av vitamin K i norsk kosthold? Det foreligger nå en rekke interessante forskningsresultater.

Jeg har gjort søk i Medline, fått tilsendt enkelte artikler . Fagstoff: For å unngå osteoporose er det viktig å bygge opp et sterkt skjelett i barne-. Et godt kosthold med tilstrekkelig tilførsel av energi, kalsium, vitamin D og . Den beste måten å forhindre osteoporose er å få nok kalsium i kostholdet. Eldre med et kosthold rikt på kalsium, er ikke bedre beskyttet mot å brekke bein eller armer.


Osteoporose er en ødeleggende sykdom som gjør at ben blir skjør og bryte. Selv om kvinner har høyere risiko, menn kan også utvikle sykdommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg