fredag 6. mai 2016

Luft i mage

I gjennomsnitt skjer dette ganger eller mer om dagen. For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter. Plagene er vanligvis forbigående og kan bedres ved en bevisst .

Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil . LUFT I MAGEN: Det er helt normalt å prompe ganger om dagen, og det er bedre enn å holde det inne, ifølge ekspert. Oppblåsthet er et tegn på at du har mye luft i magen. Vondt å sitte, får da et press på øvre delen av magen .

Det er normalt å ha luft i magen, og det er vanligvis ikke alvorlig. Men noen mennesker er mer plaget enn andre. Det kan være sjenerende og smertefullt med . Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten. Jeg slet mye med ballongmage før og måtte alltid stesse med hva jeg skulle ha på . Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det eller få bukt med det når skaden alt er skjedd?


Trenger du kjerringrå tips og hjelp om luft i magen, magesmerter og mageknip, luftsmerter, oppblåsthet eller oppblåst mage, . Luft i magen skyldes svelging av luft og at tarmbakteriene produserer gasser. Jeg får unormalt mye luft i magen etter jeg har blitt tatt i ræva. I magesekken og tarmene finnes normalt omtrent en og en halv liter gass. Delvis kommer luft i magen av at vi svelger luft når vi spiser eller . Redugas er et reseptfritt produkt som skånsomt minsker oppblåsthet og luft i magen. Les om problemet her og få hjelp med Redugas.


Finnes reseptfritt på ditt nærmeste apotek. Vi har alle til tider problemer med luft i magen. Luftsmerter i magen er en tilstand som alle i større eller mindre grad har fått erfare.


Plagene kan medføre frykt for alvorlig sykdom, men man finner sjelden en . Nyere forskning viser at lektiner (proteiner) fra hyllebær kan hjelpe mot blant annet luft i magen. Nå kan du prøve produktet til en meget gunstig pris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg