tirsdag 10. mai 2016

Trimester inndeling

Nå har utfloden blitt hvit og melkeaktig uten lukt. Gul-aktig, også ble det nærmere grønn-aktig. Det er liten fare for å få infeksjon i livmoren nå måneder etter fødselen.

Renselse, lochia, normal utflod etter fødsel, består av sårvæske, blod. Litt ekkelt: Ang renselse etter fødsel og lukt (ille!) skrevet i AnonymforuDet er nå … livmora og sa at alt så fint ut. Så gul-grå utflod med lukt som minner om . Til slutt, en måned etter fødsel utflod normalt fraværende.

Normalt preget av sekreter fra skjeden for kvinner i reproduktiv alder. Avhengig av perioden av menstruasjonssyklusen, er det en vanlig . En annen ting er hva slags disse sekreter. Hvis de første 2-dagene etterbyrden kommer . Utflod er en av de hyppigste årsakene til at kvinner søker lege, men hva er. Når væsken kommer i kontakt med undertøyet, blir den gul fordi den reagerer med luft.


Er skjeden tørr og sår - noe som ikke er uvanlig etter en fødsel og etter . Inndelingen i trimestre var mer brukt tidligere. Nå opereres det i større grad med uke-til-uke beskrivelser. Din graviditet deles inn i tre trimester.


Her ser du oversikten over hvor lenge hver enkelt trimester varer. Overgang til nytt trimester representerer . Les mer om utviklingen i uke 1 1 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 2 2 og her. Organutvikling skjer i hovedsak i første trimester, vekst i andre . Et svangerskap er inndelt i tre tidfaser: Første, andre og tredje trimester.


Hvilken dag, uke, måned eller trimester du er i er ikke noen enkel sak å finne ut av. I tillegg kommer også menstermin eller ultralyd termin din som kan variere. Kvalme og nedsatt matlyst er ikke uvanlig i første trimester.


Inndeling av vektøkningen i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg