fredag 13. mai 2016

Langvarig kvalme årsaker

Den vanligste årsaken til kvalme og oppkast er sykdommer i mage-tarmkanalen. Ved mange av disse tilstandene går kvalmen over av seg selv . Kvalme er en plage som er svært vanlig hos folk flest.

Ofte er det innlysende hva som er årsaken, for eksempel når man har forsynt seg litt for . Vanlige årsaker til kvalme som magesår, gallesten, medikamenter og omgangssyke er derfor usannsynlige. Jeg er en år gammel jente som har slitt med kvalme i år. Jeg kaster aldri opp, men kan være så kvalm at det er like før.


Jeg går på kvalmestillende, men synes ikke det hjelper noe særlig. Noen andre her som har slitt med langvarig kvalme? La oss gå i dybden av hver av disse vanlige årsaker til kvalme forstå hvordan. Uansett årsak ledsages kvalme ofte av forsinket tømning av magesekken, og det er viktig å unngå mat som ytterligere bremser fordøyelsen. At min bekymring for denne langvarige kvalmen, burde jeg heller legge.


Helsesøster var uening med lege som gikk rett på psykiske årsaker . Kvalme er ledsaget av dårlig matlyst og ofte fulgt av brekninger. Kvalme utløses gjennom irritasjon av et sentrum i hjernen. Kvalme og oppkast kan skyldes mange forskjellige sykdommer og bør vurderes sammen med øvrige symptomer for å avdekke den underliggende sykdommen.

Er det evt noen prøver jeg skal forlange at legen min tar? Vet at kvalme kan ha mange årsaker, men håper likevel at . Han kaster ikke opp, men blir stadig kvalm og vil ha med bøtte foran senga. Mest sannsynlig er årsaken til din sønns kvalme av psykisk natur, . Ved kvalme og brekninger - hva kan årsaken være? Slår man opp i Felleskatalogen vil man finne at diaré, forstoppelse, kvalme, . Kvalme og oppkast er kroppens måte å si ifra om at noe er i veien,. Gode råd ved kvalme; Egenbehandling ved kvalme . Gå til Årsaker - De vanligste årsakene til kvalme er intens smerte - som regel pga.


Kroniske (langvarige) magetilstander kan ofte forårsake kvalme og . Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmene og er en vanlig årsak til diaré. Typiske symptomer er kvalme, oppkast, magesmerter og diaré som oppstår . Selve årsaken til at man får migrene for eksempel er de genene man har med seg,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg