onsdag 11. mai 2016

Middallergi utslett

Mistenker du at du er allergisk mot midd? Midd finnes overalt omkring oss, men det finnes hjelp hvis du har plager. Risiko for middallergi har de (særlig barn) som har såkalt atopisk sykdom selv eller i nær familie (atopisk eksem, høysnue, allergisk astma) og .

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Hudutslett som en reaksjon på støv midd allergi er en av mange vanlige allergier at folk lider. Støvmidd er mikroskopiske bugs som lever nesten overalt at skitt . Det er det samme stoffet som gir utslett eller eksem hvis reaksjonen viser seg på huden.

Tendensen til overfølsomhet og allergi er ofte arvelig. Jeg tror ikke middallergi betyr noe i dette tilfelle, men jeg tror du kanskje kan. Finnes det noen allergi som gir slikt utslett?


Du får også et utslett som ser ut som små innsektstikk eller småsår. Hvis du klør mye, kan du få skorpebelagte sår. Du kan klø over hele kroppen, men voksne får . Middallergi er en type luftveisallergi som kan gi symptomer som tett og rennende nese.


Danmark har anslått forekomst av middallergi i befolkningen til ca. Har du opplevd at du får røde utslett som forsvinner fort, etter en varm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg