torsdag 5. mai 2016

Såre nipler mensen

Vet bare at såre brystvorter ofte er et typisk tegn på at mens kommer om ca en uke. Får det og før mensen, jeg; vondt i hele puppen. Såre brystvorter - hva kan det komme av da? BufretLignendeJeg fikk mensen for dager siden, så tenkte derfor ikke jeg var gravid. Hei, jeg har veldig såre og ømme bryster, er det normalt.


Smertefulle brystvorter kan forekomme i mange kvinner på ulike øyeblikkene i livet, uansett. Dette er grunnen til brystvortene blir såre og vonde.

Medlem; Pip; 24455Innlegg: Skrevet April 20- 19:39. Eller hvis du er gravid og ikke får mensen. Jeg kan ikke huske å ha opplevd ømme brystvorter før. Jeg får vente på mensen igjen da, før jeg eventuelt tar noen test.


DU er gravid - Rannveig Heitmann - Blogg. Dette var det første tegnet mitt, og det som. Når det er sagt så føltes det som at jeg sku få mensen hele tiden, . Man ser brystvorter både med og uten det pigmenterte området.


Det er helt vanlig å få ømme bryster, spesielt i perioden rett før mensen.

Før jeg ble gravid fikk jeg ømme brystvorter en uke før mens hver gang. Den måneden jeg ble gravid fikk jeg BÅDE ømme bryst og ømme . Har murring i magen, ømme pupper, såre brystvorter. Jeg bruker å ha skikkelig såre brystvorter fra EL til IKM, men har ennå.


Synes jeg kjenner en-uke-før-mensen-humøret kommer . Jeg merket mine symptomer før mensen skulle kommet, men husker ikke. IKM gikk, fikk jeg ilinger ut i brystvortene, samt ømme brystvorter. Selv merket jeg ingen forskjell på vanlig PMS før mensen uteble. No har eg ømme nipler og kribling i magen, . Dette er hovedgrunnene til at brystvortene dine kan bli såre mens du ammer: 1. Infiserte brystvorter forårsaket at bakterier har kommet i såret.


Har murring i magen som om mensen skal komme, men det skjer ingenting. Med O fikk jeg ømme brystvorter 4-dager før jeg testet positivt. Gikk med bin svake menssmerter, såre og harde brystvorter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg