onsdag 4. mai 2016

Ising i tennene etter bleking

Personer som plages av ising fra tennene bør unngå bleking inntil denne isingen har kommet under kontroll. Hvilken effekt kan jeg vente meg etter tannbleking? For hver annen person som bleker tennene sine vil oppleve bivirkninger, som sår på tannkjøttet og ising i tennene når de drikker kald drikke eller er.

Omtrent prosent av pasientene som utførte bleking hjemme, rapporterte om lokale bivirkninger slik som ising i tenner og gingival irritasjon. Pasienter opplever ising og ubehag under og etter tannbleking. Kathe Bergstrøm bleker tennene for første gang.


I høst bleket hun tennene sine hjemme med et blekingssett fra utlandet.

Denne isingen går som regel over etter et par dager, men vi har . Det er nyttig å skylle munnen med fluor i blekeperioden og de første ukene etter blekingen. Dette for å unngå eventuell ising i tennene. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi også bleking av tenner. Overflaten til tennene blir ofte mer porøs etter bleking.


Hjemmebleking er sunnere for tennene og gir bedre resultat, mener tannlege. Tannskinnene skal formes etter tennene dine, dette gjøres ved å ha dem i varmt. Ising skyldes en mild betennelse i nerven i tannen, forteller . Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, varme, søte eller.

Når er det trygt å amme igjen etter å ha drukket alkohol? Isingen forsvinner vanligvis et par dager etter at man har sluttet å bleke. Ikke alle tenner egner seg for bleking og det er viktig å la tannlegen vurdere dette. Hver gang vi bleker tennene tar man bort. Du bør bruke fluorskylling for å stanse isingen i tennene.


Det at det iser i tennene er emaljen som blir påvirket ja, og iser det i tennene SKAL man. Etter blekingen er de ikke like gjennomsiktige ytterst. Tennene blir veldig følsomme etter en tannbleking (ising).


Har hatt litt problemer med å ikke drikke te i perioden med bleking, men det har jo . Tannbleking er en veldig effektiv metode for å få hvitere tenner. Ulempen er større risiko for ising etter klinikkbleking. Informasjon risiko og bivirkninger ved tannbleking i form av ising,.


En annen vanlig bivirkning som kan komme når man bleker tennene er isinger og overfølsomhet. I noen tilfeller kan man ved stolbleking, etter avtale med pasienten, bevisst . I forbindelse med bryllupet for snart år siden bleket jeg tennene. Første gang jeg prøvde smilelab merket jeg derimot ising, så jeg vil . De to vanligste årsakene til ising er syreskader på tennene og blottlagte eller sensitive.


Mange kan også oppleve plager med ising etter å ha bleket tennene. Blekeskinne i myk plast som lages etter avtrykk av dine tenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg