onsdag 11. mai 2016

Hvordan dempe kvalme

Kvalme er ubehagelig, men normalt ikke farlig. Hvordan ingefær virker vet man ikke sikkert, men den kvalmestillende . Heldigvis finnes det flere tips som kan hjelpe. Prøv noen av disse tipsene, og se om du blir bedre.


Syrlig mat kan dempe kvalmen; Spis tørr mat sofisk, kylling, frukt, grønnsaker, ristet brø kjeks, knekkebrø ris, pasta, poteter, cottage . Kvalme er en av de vanligste plagene i svangerskapet. Nesten åtte av ti gravide opplever kvalme. Her finner du et kjerringråd som kan hjelpe mot det problemet.


Les om hvordan noe så enkelt som en sukkerbit kan . Ingefær er fint mot kvalme - kok opp ingefær og sitron og sukker med en del vann og kjøl det ned igjen. Selv om du er kvalm og kaster opp trenger kroppen din næring. Hva kan du spise og drikke, og hva bør du holde deg langt unna?


Det finnes råd som kan hjelpe mot kvalme når du er gravid. Og hjelper ingen av disse, bør du oppsøke lege. Kvalme er en ubehagsfornemmelse som kjennes i øvre del av magen og av og til opp i svelget.


Den blir ofte ledsaget av en følelse av at du vil kaste opp.

VANLIG MED KVALME: Det er veldig vanlig at gravide opplever. Syrlig mat kan dempe kvalmen; Spis tørr mat sofisk, kylling, frukt, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg