onsdag 25. mai 2016

Soleksem blemmer

Enkelte opplever også at de får små knuter eller blemmer i huden. De gir sår og blemmer på lyseksponert hu men kan også gi akutte anfall med magesmerter, svakhet i . Typiske symptomer er rødhet, hevelse, blemmer og .

Soleksem vises som røde prikker eller blemmer som oppstår etter soling. I mange tilfeller blir utslettet flammende og klør kraftig. Soleksem kan vise seg som et kløende utslett satt sammen av ganske små, bleke blemmer eller eksemlignende flater i huden.


Soleksem er en allergisk reaksjon på hudområder som utsettes for sollys.

Soleksem kan utløses av sollys i seg selv, eller være en kombinasjon av . Ved alvorligere forbrenninger kan det dannes blemmer som er svært smertefulle. Soleksem skiller seg fra solbrenthet ved at eksemet melder seg med langt . Vanlige symptomer ved soleksem er små nupper som klør eller hudblemmer. Utbruddet varierer fra små nupper og blemmer, til større, noen ganger svært . Plages du med soleksem så har du funnet riktig side. Soleksem kan nemmelig kureres med ganske enkle hjelpemiddel. Jeg fikk også mye blemmer da jeg var mindre, og kan til tider få det nå også.


Jeg har fått beskjed om at dette er en form for soleksem.

Soleksem kalles også for solallergi eller polymorft lysutslett og kan oppstå. Kjennetegnes ved rød og betent hud med nupper, blemmer eller knuter i de ytre . Soleksem er et eksem som kan komme av sollys alene, eller i. Jeg har fått soleksem på ryggen etter litt for mye soling. I så fall, vil arrene forsvinne etter en . Er dette soleksem eller tåler jeg rett og slett ikke sola mer? Noen svar på hva jeg kan gjøre for å ikke få de blemmene?


Det opptrer oftest som røde utslett, hevelser, blemmer eller kløe. Soleksem er en unormal reaksjon i huden på sollys. Jeg har aldri hatt soleksem tidligere, eller vært plaget av noe form for. En solreaksjon kan ses som eksem, og ofte med blemmer i huden.


Jeg er år og ekstremt plaget av soleksem, og da overdriver jeg ikke, jeg får store veskefylte blemmer etter bare min ute, jeg smører . Og har du først fått soleksem, kan du regne med at hudlidelsen kommer tilbake. Resultat: Du blir pyntet med utslett, blemmer og plagsom kløe! Noen opplever at de får små knuter eller blemmer i huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg