torsdag 26. mai 2016

Kjønnsvorter farlig

Kondylomer (kjønnsvorter) skyldes et virus (HPV – human papilloma virus). Det er ikke farlig å ha sex for den som har kondylomer, men det kan gjøre vondt på . For litt over et års tid siden fikk jeg utbrudd av kjønnsvorter rundt.

Kjønnsvorter ble forårsaket av HPV og og er ikke farlige. For å få kjønnsvorter må du ha blitt smittet av et vortevirus i en virusgruppe som kalles humant papillomavirus, . Jeg prøvde å lese om det på nett, og da leste jeg at man kunne på kjønnsvorter, er det sant? Kjønnsvorter er ikke farlig, men kan være sjenerende. Kjønnsvorter går over av seg selv, men det kan ta opptil to år. Vorter i underlivet er ikke smertefulle, men er irriterende og kan spres lett.


Les mer om behandlingsmetoder for kjønnsvorter. Det er strengt talt ikke farlig, det verste som kan skje er at du kan få arr. Det har nemlig vist seg at enkelte typer av papillomaviruset kan føre til livmorhalskreft hos kvinner, . Kjønnsvorter (kondylomer) er en seksuelt overførbar sykdom og forårsaket av viruset humant papillomavirus (HPV).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg