tirsdag 31. mai 2016

Virus symptomer

Virus, en av de minste kjente mikroorganismer som forårsaker infeksjon. Imidlertid stilles vanligvis diagnosen på grunnlag av symptomer og kunnskap om hvilke virus som sirkulerer på den tiden av året. Det er en bakterieinfeksjon som kan føre til influensaliknende symptomer og .

Nesten alle barn har gjennomgått RS-virus infeksjon før to års alder, men de færreste har vært skikkelig. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Når mikroorganismer som bakterier og virus har trengt inn i kroppen, tar det noe tid før de har formert seg og forårsaker symptomer. Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres.

Når du er forkjølet, er luftveiene fulle av virus. Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Type A: Dette viruset gir som regel de kraftigste symptomene. Virus på balansenerven har kraftig svimmelhet, kvalme og dårlig balanse som symptomer.


Behandlingen går ut på å lindre symptomene, . Faktisk kan enkelte virus manifestere uten feber, ofte på bekostning av person smittet. Kjenne virus som kan forårsake symptomer uten feber er viktig for helsen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg