mandag 30. mai 2016

Trondheim city syd

City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter og ligger ca. Med butikker finner du alt du trenger hos oss, fra siste mote til . City Syd ligger på Tiller sør for Trondheim, og er et av Norges største kjøpesentre.

Her kan du lete etter gode tilbud i butikker fordelt på 38. Innendørs kan vi by på ulike og spennende butikker og. City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter. Innendørs kan vi by på ulike og spennende butikker og utearealet vårt rommer hele 1450 .

City Syd er et norsk kjøpesenter som ligger i utkanten av Trondheim. Sentret åpnet høsten 19og var da på 0m², noe som gjorde det til Norges største . Kremmerhuset City Syd Postboks 12 Tiller 74Trondheim. Rosten 28-30; Trondheim; Telefon 00; Åpningstider.


Besøksadresse: Østre Rosten 70TILLER; Telefon: 04560.

Besøk Tickets reisebyrå på City Syd i Trondheim. På et og samme sted har vi samlet charterreiser, fly, hotell, leiebil, cruise, langreiser, restplasser, skireiser m. Kontaktinformasjon for City Syd Kjøpesenter Tiller, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Hos Synsam Trondheim City Syd finner du et stort utvalg briller, solbriller og linser, og får gode råd hos våre optikere. Man-Fre09:- 21:00Lør09:- 20:00SønStengt . Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.


Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta . City Syd Trondheim Østre Rosten 28-70Trondheim Tlf: 13. Velkommen til Nikita Hair på City Syd Kjøpesenter! Vi er eksperter på vårt felt og elsker å snakke med deg om ditt hår.


Tredje-etasjen bygges ut og Trondos bygger om sin del av City Syd for. Trondheim kommune og Storebrand om en større om- .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg