torsdag 19. mai 2016

Hvor reise med barn

Svært få flåttbitt resulterer i sykdom, men både hunder og katter som blir bitt av flått kan bli smittet med flåttbåren sykdom. Jo raskere en flått som har bitt seg fast i . Dersom du blir bitt av flått er det viktig å fjerne flåtten så raskt som mulig.

Sjekk også hunder og katter som beveger seg i flåttområder. Hvis flåtten har fått sitte litt blir ofte huden litt sår rundt og noen ganger er. Hvis såret blir hovent og irritert kan du tørke godt over med Klorhexidin eller Pyrisept.


Hos Felleskjøpet får du kjøpt både flått-fjerner og flåttmiddel som kan brukes til både hunden din og deg selv.

Flått, Blodsuger, kan ved mange bitt gi katten blodmangel. Hm, er det vanlig at katter blir hovne der de har hatt flåttbitt mange uker senere. Eneste jeg gjorde var å rense og smøre såret med bacimycin.


Hvor mange flått som er bærer av Borrelia-bakterien varierer fra område til. Også katter og hunder kan bli syke av flåttbitt, og flåtten bør fjernes i løpet av et . Det er viktig å fjerne flått som har festet seg i huden for å unngå smitte av Borreliabakterien. Unvik å trykke på den blodfylte kroppen – smittestoffene presses da ut i såret.


Det finnes også spot-on preparat eller spray til bruk på katt som er virksomt . Flått Flått venter i langt gress for så å feste seg til katten, graver så munnen inn i huden.

Små, men dype sår, kan se uskyldige ut i begynnelsen, for så å utvikle . Men hvor får man så flest stjerner for en tusenlapp? Som reiseglade foreldre og drivere av Reismedbarn, er vi stadig på utkikk etter . Foreldre › Barn › Hvor bør din familie dra på ferie? Ikke alle er like glad i å reise langt med små barn, og man ønsker så. Dagbladet): Reisenettstedet Tripadvisor kåret denne uken de ti mest. I slike kåringer må man likevel vurder utfra hvor gamle barna er.


Hvor ville dere reist med et barn på år? Hvor er det desidert best å reise for barnets del, hvis foreldrene er helt fleksible og har ingen . Familieparadiset Vietnam perfekt for barn. ELVESEILAS: Det mektige Mekongdeltaet kalles Vietnams frodigste område hvor man duver forbi rismarker, husbåter, . Den beste ferien med barn er alltid den på steder hvor det finnes mange. Du kan dra til København for å oppdage fornøyelsesparken Tivoli eller reise til . Paret skal på bryllupsreise, og vil ha med seg veslejenta. LES OGSÅ: Å reise med barn - alt går hvis man vil.


Thailand er en populær vinterdestinasjon som anbefales av både . Ferie med barn – bestill familieferien på apollo. Og vi vet hvor viktig det er at barna trives og har det bra – for glade barn gir glade . Alle som har prøv vet at det kan være utfordrende å reise med utålmodige barn, som gjerne har for vane å rope Er det langt igjen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg