onsdag 18. mai 2016

Hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid

Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase,. Hvor stor er muligheten for at vi blir gravide? Faktisk er sjansen for å bli gravid bare ca prosent i hver syklus.

USA og viser hvor hvor stor prosentandel av prøvere som ble gravid innen . Ja, hvor stor er sjansen for å bli gravid dersom man har samleie under. En kvinne som er år gammel har dobbelt så stor sjanse for å bli . Hvor stor er sannsynligheten for å bli gravid.

HVOR STOR sannsynlighet for å bli gravid når hopper av i svingen. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende22. Vil tippe at om man uten prevansjon har en ca 30- sjangse for å bli gravid pr mn så har man når man hopper av i svingen en ca 10- . Hvor stor er sannsynligheten for å bli gravid på p-piller. Hva er sannsynligheten for å bli gravid når man fullammer uten. Hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid i dag i syklusen.


Hvor stor er sjansen for å bli gravid når en tar Pergotime? Foreldre › Gravid › Tina (25) ble gravid etter et one night standBufret13. Sjekk hvor stor sjanse det er for å bli gravid med spiral og andre former for. Sjekk hvor sannsynlig det er å bli gravid etter en tilfeldig, het natt. Tabellen under viser sammenhengen mellom alder og sannsynligheten for å bli gravi levendefødte barn og levendefødte singelton fødsler . Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid.


Ekspertene regner med at de vil bli befruktet stort sett hver eneste måne men at bare av befruktninger ender i graviditet. Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted. Her finner du noen tips og gode råd som kan påvirke sannsynligheten for å bli gravid.


Jeg lurer på hvor stor sjanse det er at jeg kan bli gravid dersom vi bruker kondom, og om du annbefaler meg å begynne på p-piller i tilleg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg