mandag 23. mai 2016

Verk i kroppen

Alle opplever smerter fra tid til annen, men ved fibromyalgi har du smerter i store deler av kroppen over lengre tid. Det finnes ingen enkel kur for fibromyalgi, men . Så tilbake til smertene i knær, en verking som de siste dagene har tiltatt og spredd seg til andre steder i kroppen.

Konstant betennelsestilstand i kroppen er årsaken til kroniske muskel- og skjelettplager. Vondt i kroppen og kroppssmerter kan gå utover funksjon og livskvalitet. Vondt i kroppen kan skyldes mindre alvorlige årsaker som betennelse, influensa og.


Det verker i kroppen, føles som nervene mine er utenpå kroppen.

Det føles rett og slett ut som om jeg har en infeksjon eller betennelse i hele . Høy feber, verk i kroppen, sår hals, spreng i hodet. Kamilla var trett, hadde smerter i ledd og muskler, var sulten og svettet. Hun var så trett, så svett - og det verket i hele kroppen.


I sjeldne tilfeller kan sykdommen ramme andre deler av kroppen. Typiske symptomer er intense brennende eller verkende smerter sammen . Ved influensa er det ofte smerter over hele kroppen: hodepine, muskel- og leddsmerter og smerter i ryggen. Hovedsymptomene er kroniske smerter flere steder i kroppen med vandrende.


Plutselig får pasienten vondt, ikke bare lokalt i en arm eller ryggen, men over alt.

Når det er som værst har jeg vondt over alt i hele kroppen. Det er som en tannpine eller gangsperre som aldri går over!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg