mandag 2. mai 2016

Barn klager på vondt i nakken

Video: Vondt i nakken - Nakkesmerter hos barn. Video: Vi ser ei jente med stiv nakke pga hjernehinnebetennelse etter flåttbitt. Nakkestivhet er et begrep som benyttes for å uttrykke nedsatt evne til å bøye fremover i nakken.

Ofte settes grensen ved hvorvidt personen - ofte et barn eller en . Når jeg klemmer ho i nakken sier ho bare rolig au. Men likevel, barn i alle aldre kan lide av denne smertefulle tilstanden. Det oppstår vanligvis når nakke, skulder muskler eller ryggraden er under mye stress for .

SMERTE: Før behandlet man ikke barn for nakke-og ryggplager. Min datter klager over at hun har så vondt i nakken og halsen,ser hun er rød og hoven i svelget. Hun hadde 3i feber i steså det er jo ikke . Fireåring som klager på hodepine og vondt i nakken? Noen med litt eldre barn (rundt år og eldre) som kan se her litt.


Gutten min har feber og er stiv i nakken. Lille har 39-i feber og klager over vondt i nakken. Barn klager oftest over smerter over hele hodet.


Små barn kan gi uttrykk for hodesmerter når de egentlig har tannpine eller vondt i ørene.

Klager barnet over smerter i nakken, men ser ikke ud som om det har ondt? Behandling af nakkesmerterne gør barnet roligere og det får nemmere ved at . Naprapatlandslaget behandler stadig flere barn som sliter med nakkeproblemer. Sanne Nylund er ikke alene om å ha vondt i nakken. De yngre pasientene klager på hodeverk, spenninger opp til hodet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg