tirsdag 24. mai 2016

Pris på p stav

Det finnes to typer p-staver på markedet. En type har en hormonstav, den andre har to. Felles for dem begge er at de settes inn under huden på innsiden av .

Hva koster p-piller, p-stav eller spiral? Prisreduksjonen du har krav på, regnes ut på apoteket og trekkes fra i kassen når du skal betale. P-staven Nexplanon er et enkelt og fleksibelt P-stav implantat på cm x. Spiral og p-stav vil nå bli enten mye rimeligere eller gratis for unge kvinner,.


Har lest at de koster 13kr for en som varer i år MEN at etter 1. P-stav er en av de enkleste og sikreste prevensjonsmidlene. P-stav inneholder kjønnshormonet gestagen og den virker først og fremst ved at hormonet hindrer eggløsning. P-stav settes av lege eller helsesøster og kan sitte . P-stav og sterilisering av menn, som er andre og tredje dyreste investering. Vurdere dette i steden for p-piller eller p sprøyta.


Skal ikke ha flere barn før om tre-fire år, så p-staven høres jo ut som en god plan. BufretLignendeP-stav er en prevensjonsmetode som innebærer at en eller to tynne (fyrstikkstore) plaststaver legges inn under huden på innsiden av den ene overarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg