torsdag 12. mai 2016

Øyebetennelse baby morsmelk

Morsmelk kan brukes til så mangt, også som øyedråper både ved øyekatarr, tette tårekanaler og faktisk allergi (høysnue). Har også hørt at man kan skylle øyet med morsmelk. Vår baby på tre uker har og hatt øyebetennelse siden sykehusoppholdet.

Lillegutt har nettopp hadd øyekatarr, vi dryppet på med en dråpe morsmelk (du ser at hele øyet dekkes, men når han blinker går det bort) og . Baby med øyebetennelse- hvordan bli kvitt det? Kan øyebetennelse kureres kun ved å dryppe med morsmelk? BufretLignendeMorsmelk brukt som øyedråper er omdiskutert.

Bruken er ofte basert på positiv erfaring, men forskningsmessig dokumentasjon på effekt ved behandling av . Man kan først forsøke å vaske bort pusset, samt å dryppe med saltvannsdråper eller morsmelk i øyet. Dersom dette ikke har effekt, bør barnet . Denne type øyebetennelse er stort sett ufarlig og går over av seg selv. Inntil videre fortsetter jeg å vaske bort puss og dryppe morsmelk jeg da. Det er bare så fælt å se en så liten baby med verkende øyne.


Når ditt barn har øyebetennelse kan man rett og slett dryppe litt morsmelk i øyet på babyen. Fikk råd om å dryppe øye med morsmelk, og dette gjør jeg ved nesten hvert måltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg