fredag 25. september 2015

Canesten gravid blødning

Tok ut hormonspiral i januar og ble gravid allerede i pp 2. Dersom du bruker Canesten ved graviditet bør du unngå bruk av applikator, da den kan gi irritasjon i livmorhalsen. Jeg begynte på en ny kur med canesten tirsdag kvel etter å ha vært.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende21. I går kveld satte jeg inn en Canesten-tablett. Brukte ikke den staven, men det gjorde litt vondt, så jeg lurer på om jeg klarte å dytte den.


Har behandlet med Canesten vaginaltabletter og krem, og kløen forsvant med en gang.

Men så begynte det å komme litt blodig utflod. Men hvis du fortsatt er kvalm, burde du ta en gravid-test kanskej? Jeg er uker på vei og har fått en soppinfeksjon. Jeg satte inn en Canesten stikkpille i går kveld (brukt ikke innføringshylsen).


I første trimester tok jeg en pille 5mg canestenpille og vanlig krem de neste dagene. Men skjønner godt du blir bekymret altså, blødninger som gravid er aldri. Har nå brukt canesten i dager, jeg bruker ikke den applikatoren,men.


Jeg er gravid i uke og har i dag hatt en liten blødning. Jeg har nemlig været så ' heldig' at få det i forbindelse med min graviditet.

Ringede til vagtlægen i går og fik canesten stikpille på recept. Behandlede det med Canesten tirsdag aften og har smurt med Brentacort siden. Spotting i dager etter behandling med Canesten 6dagers (IKM idag). Mine blødninger førte ofte til utsatt mens og ingen graviditet.


Likevel må Canesten brukes riktig for å oppnå best mulig resultat. Under graviditet bør behandling bare skje med vaginaltabletter, ettersom disse . Det skal du vide, før du begynder at bruge Canesten. Hvis du anvender Canesten, mens du er gravi må du ikke bruge . Kan jeg bruke canesten allerede nå, eller er det for tidlig etter fødsel? Det er ikke vanlig å få blødninger når en bruker Canesten, men det. Nå har jeg plutselig ikke fått mensen som normalt, kan jeg være gravid?


Underlivssopp er vanlig hos gravide på grunn av høye nivåer av. Canesten 500mg vaginaltablett og krem 1+20g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg