mandag 7. september 2015

Fjerde barnesykdom voksen

Dette kan man få flere ganger, også i voksen alder. Voksne som får denne barnesykdommen er ofte mer plaget enn barn. Jeg hadde feber i en ettermiddag, og så kom prikkene dagen etter.

Sykdommen kalles gjerne fjerde barnesykdom fordi den inngår i en gruppe barnesykdommer som i tidligere tider var vanlig og der utslettene lignet hverandre. Ved fylte år er prosent av befolkningen immune mot denne sykdommen. Da sønnen til Tore Ingebrigsten kom hjem med . Nesten alle barn får den fjerde barnesykdom og vannkopper som barn.

Den fjerde barnesykdommen kalles tredjedagsutslett og rammer så og si alle barn. De fleste barn smittes av voksne som bærer viruset med seg uten å være . Den femte barnesykdom er en svært vanlig virusinfeksjon. De andre fire barnesykdommene er meslinger, røde hunder, skarlagensfeber og den fjerde barnesykdom.


Men symptomene ses oftere hos voksne enn hos barn. Den femte barnesykdom er en virussykdom som hovedsakelig rammer barn i. Dette ses spesielt hos voksne kvinner; Feber kan forekomme; Vanligvis er . Vil du i stedet vite mer om de mest kjente barnesykdommene, kan du klikke på linkene her:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg