onsdag 30. september 2015

Lungebetennelse råd

Lungebetennelse (pneumoni) er en nedre luftveisinfeksjon som setter seg i lungene. Symptomer på lungebetennelse; Gode råd ved lungebetennelse . Hva er lungebetennelse og hvordan kan du unngå det? Noen gode råd: - Hvis du har fått påvist lungebetennelse, bør du holde deg i ro, men . Lungebetennelse behandles oftest med antibiotika og kan forebygges med en pneumokokkvaksine. Væske bidrar til å løse opp slim, slik at det blir lettere å hoste det opp.


De som er ekstra utsatt for å få lungebetennelse kan få tilbud om influensa- og pneumokokkvaksine.

Lungebetennelse er en betennelse i lungevevet som følge av en infeksjon med. Mykoplasma lungebetennelse er en lungebetennelse som gir litt andre. Er det noen som har råd til ei som tror hun kan ha en begynnende lungebetennelse - er det noe en kan gjøre for å hindre at det utvikler seg . Mange barn får antibiotika mot lungebetennelse uten å trenge det.


Antibiotika virker nemlig bare mot bakterier, mens de fleste lungebetennelser nå skyldes . Lungebetennelse (pneumoni) er en infeksjon i lungevevet. Den kan skyldes enten bakterier, virus eller sopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg