mandag 28. september 2015

Parkering ski storsenter

Hos Ski Storsenter kan du parkere tre timer gratis i senterets åpningstid. På øveste parkeringsplan finnes ladeplasser for El-biler. Vi har ønske om å gi deg en enkel og bekvem parkering og handel på vårt senter, og har derfor foretatt noen forbedringer i vårt parkeringshus.

Vizum er på lik linje med bomringbrikken, en berøringsfri RFID brikke som monteres i frontruten. Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i Ski Storsenter i Jernbanesvingen og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og private . Med en parkeringsbrikke fra Vizum trenger du aldri å stresse tilbake til bilen i frykt for å få bot. Dersom du står parkert lenger enn gratistiden, vil betaling trekkes .

Fikk p-bot på 7kroner på Ski storsenter – mener Thon straffer sine. Var på Ski Storsenter idag, fullt av folk, og jeg hadde akkurat satt meg i bilen for å kjøre. Men så står det en fyr og ruser med gassen for å ta min . Time Park tilbyr 0plasser til senterets kunder. Kunden parkere timer gratis i senterets åpningstid.


De tre første timene gratis, så betaling eller ny parkering. Sandvika Storsenter tar helt nytt grep for å forbedre parkeringen på senteret. Parkering er en viktig del av handleopplevelsen, understreker.


Det er allerede innført i Olav Thon sentre som Storo i Oslo og Ski Storsenter.

Basert på brukeropplevelsen på Ski Storsenteret, ville vi tenke helhetlig rundt de ulike fasene ved parkering, gjennom . Rett utenfor butikken er det gratis korttidsparkering: min. Rundt på senterets parkeringsplasser er det ellers tre timers gratis parkering! Velkommen til et lyst og trivelig senterapotek med lange åpningstider og parkering rett ved.


Jernbanesvingen 14Ski Telefon: 64913232. For enkelthetsskyld har alle veibeskrivelsene Ski Storsenter som startpunkt. Parkering Ski Stadion - skrev i Stabæk i Eliteserien: Det blir ikke enkelt.


Thon Hotel Ski er et moderne konferansehotell midt i sentrum av Ski, og kun 20. Ski Jernbanestasjon, i direkte tilknytning til Ski Storsenter og er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg