tirsdag 15. september 2015

Blemmer på siden av tungen

For dager siden oppstod det svært smertefulle blemmer på tungen, først på tungespissen, så rundt hele kanten og deretter bakover på tungen . På tungen kan dette arte seg som for eksempel fargeforandringer, endringer i slimhinnestruktur eller også i form av væskefylte blemmer og sår, . After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen.

BufretLignendeDette er side for kommentarene på kjerringrådet om Blemmer på tunga. Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. Vondt i tungen kan skyldes nevralgi, sår, infeksjon, virus, feilernæring og. Inviter ellers gjerne venner og familie til å like facebooksiden vår – som oppdaters .

VONDT: Såkalt munnskold eller after er bittesmå hvite blemmer som dukker opp på tunge, lepper. Siden jeg gikk på ungdomsskolen har jeg vært plaget av blemmer på siden og under tungen. Det er fryktelig sårt og tunga hovner opp. Grusomt vondt på tungen og nedover halseninnlegg25. Helse og velvære › Mors helse og egenpleieBufretLignende19.


Siden fredag har jeg harr blemmer på tunga og det blir sårere og sårere. Her er de vanligste barnesykdommene - Barnehage. Blemmene dukker ofte opp i hodet, ansikt, overkropp og den delen av armer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg