fredag 25. september 2015

Hva hjelper mot hard mage

Symptomer på forstoppelse er hard avføring med separate klumper, som ligner på nøtter og er vanskelig å få. Hard mage kan nemlig ha en rekke årsaker, og noen av dem er alvorlige. Hva du spiser har nemlig stor betydning for hvordan magen din fungerer.

Men man vil ikke tilråde å bruke dette som et generelt tiltak mot hard mage i . Dette er litt plagsomt, så om noen har noen gode tips om hva som hjelper mot hard treg mage hadde jeg satt veldig pris på det. Vel, det kommer litt an på hva vi snakker om, egentlig. Seks svisker to ganger om dagen gir god effekt mot hard mage.

Du kan også føle deg oppblåst og få smerter i mageregionen. Treg mage er en tilstand som man helst vil unngå. Et virkningsfullt råd mot at avføringen er hard er å drikke saft av svisker.


Grovt brød og annen fiberrik mat kan være til stor hjelp for fordøyelsen. Et godt kjerringråd mot forstoppelse er å spise et par kiwier daglig, og du blir bedre i magen. Jeg har hørt at ikke bare kiwi hjelper mot treg mage og treg tarm. Det ser ut som at alt det dere skriver er for å forhindre forstoppelse, men hva . Det kan være ganske fortvilende når magen slår seg vrang og fordøyelsen ikke fungerer slik.


Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten?

Forstoppelse er vondt, men det er mange ting man kan gjøre for å unngå denne tilstanden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg