mandag 21. september 2015

Metallisk smak i munnen

Du har evne til å skjelne mellom god smak og dårlig smak. Noen ganger kan du oppleve en slags metallisk smak i munnen. Jeg har i to dager hatt en vedvarende, metallaktig smak i munnen.

I dag har jeg også hatt hodepine og flimring i halve synsfeltet. Jeg har allerede rådført min tannlege hvorfor jeg kan ha denne smaken i munnen. Det er mange grunner for å ha et metall smak i munnen sin. Noen forhold som er angitt med en metallisk smak har langt flere symptomer enn bare et metal smak .

Jeg har den siste uken vært veldig plaget av en bitter smak i munnen. Går på p piller, å har tatt dem til ganske lik tid hver dag. Men jeg har hatt bittelitt halsbrann til tider også, ved forskjellige . Har du rar smak i munnen, dårlig ånde eller tilbaketrukket tannkjøtt?


Det finnes imidlertid en del under tungen, . Kan bety: Hvis du har rar smak i munnen i flere dager kan det, ifølge. Vond smak i munnen kan ha mange årsaker, men som regel er det ikke. Behandling av denne tilstanden hjemme inkluderer forbruker sitron juice, nellik, kanel, .

Hver person minst en gang opplevd en dårlig smak i munnen. Som regel denne tilstanden bare ikke oppstår. Helse: Hei, på søndag morgen våknet jeg opp til fyllesyke og en helt ekkel metallsmak i . Også den økte mengden vitamin D kan i seg selv gi symptomer, oftest i form av tretthet, irritasjon, metallsmak i munnen, nedsatt hukommelse eller andre . Har sett at flere her har nevnt at de har en metallisk smak i munnen når de er gravide. Normalt med blodsmak eller metallsmak i munnen i starten på graviditeten.


Fikk innmari metallisk smak i munnen, når jeg gikk gravid. EL var i går eller i dag, og barne laging natt til fredag. Eg skjønner ikkje noko eg, eg har ein slik ekkel metall smak i munnen.


Nå skjønner jeg hva jeg har lest - om at gravide kan få en metallisk smak i munnen. Jeg er uker på vei nå og har denne smaken omtrent .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg