tirsdag 8. september 2015

Tett nese baby

Baby våkner plutselig med tett nese - Småtroll 0-årinnlegg15. Baby med tett nese - Småtroll 0-årinnlegg8. Tett i nesa: HJELP - Stell og bleierinnlegg21. A8756BufretLignendeDet kan være utfordrende med tett nese hos barn, da det blant annet kan påvirke.


TIPS: Hvis babyen har problemer med å amme på grunn av nesetetthet kan . Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. Hvis babyen er tett i nesen, kan du bruke noen dråper morsmelk eller .

Vi vet alle hvor plagsomt det er når nesen er helt tett. Forestill deg da hvordan en baby har det, som primært puster gjennom nesen. Er det sant at tett nese på baby kan være farlig?


Vet at de er nesepustere, men hvis nesen blir tett så greier de å puste gjennom munnen? Tett i nesa om natta - Graviditet, spedbarn og babytiden. Dersom det er nok er det fint, men hvis det fortsatt er tett i nesen kan en bruke nesedråper etterpå etter bruksanvisningen på pakken. Det finnes ikke noe mer frustrerende verken for baby eller mor at nesen er tett, da blir det mye gråt og sinne -mest hos babyen.


Jeg har også (etter råd fra apotek) forsøkt å skylle nesen med 1ml. Hun blir spesielt tett om natten, jeg har hevet hodeenden på sengen ca.

Tett nese er først og fremst ubehagelig, men er nesen tett, er man mer utsatt for øre- eller bihulebetennelse. En infeksjon med RS-virus kan starte som en vanlig forkjølelse med tett nese, lett feber og hoste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg