fredag 18. september 2015

Vesterøy hvaler

Om du aldri har vært på Hvaler før og har maksimalt en dag å oppdage øyriket på, vil vi anbefale at du besøker Vesterøy – øya er nemlig Hvaler i et nøtteskall! Vesterøy er en tur som byr på det meste et ekte turhjerte kan begjære. Her ser du Hvaler i et ”nøtteskall” og det beste av hva .

Vesterøy på Hvaler er kanskje øyen med flest opplevelsesmuligheter - Hvalers høyeste topp, dype skoger, kulturminner, badeplasser og Kunstveien. Harestokken (dal, 1m unna), Risvardefjell (ås, 4m unna), Gåsemyr (myr, 4m unna), Pigges hule (søkk, 4m unna), Barlinddalen (dal, 5m unna), . Vesterøy er den nest største øya i Hvaler kommune i Østfol og den første øya langs Fastlandsveien riksvei 1fra Fredrikstad. Kart og flyfoto over Hvaler, 16Vesterøy fra FINN.

Vesterøy; Telefon: 82; Åpningstider: Mandag - fredag: - 16. Av alle Hvaler øyene så er nok Vesterøy fra en fiskers perspektiv den mest spennende. Her er det et kupert terreng, mange små øyer, magiske . Kuvauen badested ligger i en flott bukt nordvest på Vesterøy, Hvaler. To walk the coastail trail on Vesterøy is a trip that offers most of what a true hiking heart may desire. Here you can see Hvaler in a nutshell, and the best of what . Utgårdskilen Vesterøy Hvaler på Gule Siders kart.


Vesterøy - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Cewex Bakeri Konditori AS Utsalg Vesterøy.

Vesterøy er den første øya på Hvaler og det er rikelig med muligheter for bade- båt og friluftsliv. Fritidsboligen ligger i det etablerte sameiet Økholmen Sjøbodmiljø på Vesterøy, Hvaler. Finn unike steder å bo med lokale verter i 191.


Informasjon om postnummeret 16Vesterøy i Hvaler kommune: Koordinater, bruksområder og gateadresser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg