fredag 18. september 2015

Mistet frikort

Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Med frikort slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester, som lege eller fysioterapeut, her. Både betalte og utfakturerte egenandeler inngår i opptjeningen til frikort, med.


Dersom en bruker har mistet sitt frikort, kan vedkommende henvende seg til . Hei, jeg har akkura kommet over frikortgrensen og fikk det i posten. Jeg åpnet brevet og la det på stuebordet, da kom valpen og tygde i stykker .

Birkern, man får bare søke om frikort en gang i . Frikort for egenandelstak automatiseres fra 1. Fra denne datoen slipper pasientene å søke om frikort. Det kommer automatisk i posten innen tre . Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Har innbygger fått frikort i den ene ordningen . Tjener du 0kroner eller mindre i året, kan du bestille frikort. Har du flere arbeidsgivere må du husk å fordele frikortbeløpet og bestemme hvor mye hver .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg