onsdag 9. september 2015

Når blomstrer timotei

Timotei er den mest alminnelige gressart som man er allergisk for. Sørg for å holde gresset kortklipt slik at det ikke får noen sjanse til å gå i blomst. Ved pollenallergi blir immunforsvaret aktivert når man kommer i kontakt med visse typer pollen.

Blomstrer i april, mai og juni (avgir mye pollen og kan gi mye plager). Og tilslutt Nord-Norge med blomstring i slutten av juni. Når man tester mennesker for gresspollenallergi, brukes timotei fordi den . Ugrassprøyting når graset er 10-cm høyt (Sprøyt bare hvis det er et klart behov).

Begynnande skyting i eldre eng: Når nokre få (2-10) strå per mhar skutt, eller. I ung eng (2-år) som er dominert av timotei, kjem mange aks samtidig,. Tidlige kløversortar bør være i begynnande blomstring, og seine . Planten kan avsluttes med en ende- eller toppstilt blomst, eller det kan komme. Aktiviteten i det apikale meristemet opphører når blomsten er dannet.


Timotei, engrapp, vanlig raigras, gulaks, or, bjerk,burot og smalkjempe . Da var det bare lengst nord og i fjellet bjørken fortsatt blomstret, og. Hans og til midten av juli, da blomstrer blant annet timotei. Eksempelvis blomstret ifølge observasjonene mellom kl.

Dermed får du god effekt når det registreres pollen i luften. Salix, som er pollen fra selje, vier og pil, blomstrer i Sør-Norge fra midten av april og i Nord-Norge fra midten av mai. Antall sporer er størst når været er varmt og fuktig. Det blomstrer i hagen, på trappa og på verandaen.


Begynnende blomstring i timotei, nå er den i full blomst noen steder. Når frøengene blomstrer kan vi begynne å tenke på . Her blomstrer arter som timotei, hundegress og rødsvingel. Kryssallergi kan forekomme når en substans likner det som kroppen allerede reagerer allergisk på. Timotei og rødkløver er overlegne ved høsting til høy med en forholdsvis sen slått.


Slåtten skal da foregå når gresset begynner å blomstre. Når du er kommet fram til en art slår du opp på arten på sidehenvisningen. Timotei, knereverumpe, engreverumpe og åkerreverumpe).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg