onsdag 23. september 2015

Smerter i venstre arm og skulder

Angina pectoris og hjerteinfarkt kan også iblant gi strålesmerter ut i den venstre skulderen. Derfor råder Peer Staff til alltid å gå til lege ved smerter i skulderen. Spesielt når vi løfter armen over brystnivå må skuldersenene jobbe intensivt og .

Akutte brystsmerter eller trykk for brystet - som regel lokalisert midt i brystet; Akutt. Akutte skulder eller armsmerter som oppstår. Hovedsymptomer er smerter i skulderen som forverres ved bestemte bevegelser, noe som avhenger av hvilken sene som er betent.


Jeg har hatt litt smerte i armen i et par uker og ønsker informasjon om hva det kan være.

Smerten startet på venstre side av brystkassen. Det ene er plutselige smerter midt i brystet, og det andre er akutt tungpustethet. Andre årsaker til betennelse i skulder er Revmatiske sykdommer som Fibromyalgi. Skarp smerte i skulderen når en løfter armen sideveis og opp, særlig over . Margrethe Myhre Blogg Skuldersmerter var beinkreft. Vondt i skulderen kan deles inn i akutte, subakutte og kroniske smerter.


Skarp smerte i skulderen når en løfter armen sideveis og opp, særlig over. Noen kan utvikle frossen skulder i både høyre og venstre skulder. Smerter og nedsatt funksjonalitet i skulder og ofte arm.


Sliter du med smerter i skulderen, overarmen, eller underarmen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg