tirsdag 22. september 2015

Vannkopper sol

Solens stråler kan hjelpe til å hindre spredningen av vannkopper, ifølge. Sol på huden kan rett og slett inaktivere virus på huden og gjøre det . Vår datter på seks år har fått vannkopper.

Bør jeg holde henne unna sol, eller vil sol hjelpe til å tørke inn blemmene? Jeg ville ikke tatt med barn med vannkopper på ferie til Kypros. Vi reiser til syden over helga, hvordan er det da med sol? Burde hun ikke være i sola selv om vannkoppene er tørket ut? Har sprayet på aderma vi fikk på apoteket.


Skal ikke være sammen andre,bare leke i hagen. Kan man reagere slik hvis man har vært mye i sola? Etter vannkopper og soleksponering - Ringblomstringblomst. Forum › Mat og velvære › Mat og helseBufretLignende30. Er det noen som vet noe om eksponering av sol etter vannkopper?


Hele familien gleder seg og vi trenger sol og varme. Også vannkopper kan ha påfølgende ettersykdommer om man ikke tar det med ro. Arr etter vannkopper - Allmennmedisininnlegg25.

BufretLignendeVannkopper er en svært vanlig tilstand og forløpet er mildt til moderat hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av . Er det noen som vet om det har noen negativ eller positiv effekt å oppholde seg i solen når man har vannkopper?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg