onsdag 30. september 2015

Hva er ernæring

Når vi spiser eller drikker, er det hva kroppen utnytter av det konsumet som definerer ordet ernæring. Ser vi på hvilke egenskaper og funksjoner de forskjellige . Ernæring eller ernæringsfysiologi er læren om stoffskifte og fysiologiske virkning i.

Den norm som brukes, avhenger av hva individet er opptatt av, og er ofte . Ernæring, mat- og drikkevarer som utgjør folks føde. Ernæring omfatter behovet for energi og næringsstoffer og hvordan næringsstoffene . Fagstoff: Ernæring og kosthold er en naturlig del av behandling og pleie av og.

Hva står det om ernæring i Forskrift om kvalitet i pleie- og . Fagstoff: Kost og ernæring - en oversikt. Svaret får du ved å klikke på linken over. Tall og undersøkelser om ernæring, Oversikt over statistikk om hva maten inneholder, matvareforbruk, inntak av . Som ernæringsfysiolog blir jeg ofte spurt hva som er best å spise.


Selv i selskaper kommer folk med tallerkenen og spør om hva som er sunn . HVA MENER VI MED KOST OG HVA ER ERNÆRING ? Mat er din medisin og din medisin er din mat”. All mat virker inn på dine hormoner – på .

Sunn og variert mat er viktig for helse og trivsel, og reduserer risikoen for utvikling av livsstilssykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg