fredag 11. september 2015

Blemmer på penis

Får av og til noen (2-5) hvite blemmer under forhuden. Det kan av og til klø litt en dag eller to før de oppstår. Blemmer kan man også få på penis som andre steder, så dette kan være en.

Det lureste er å oppsøke legen for å få disse blemmene undersøkt, så vet du . Det er en seksuelt overførbar infeksjon som gir sviende sår og blemmer. Disse forsvinner av seg selv, som regel i løpet av en ukes tid. Hva betyr det når man har fått blemmer på penishodet.

Blemmer og andre utslett på penishodet kan skyldes . Uten smerte eller påvirket allmenntilstand er det vel lite sannsynlig herpes. Herpes danner en gruppe med smertefulle og væskefylte blemmer. Toåringen har to små vannblemmer på undersiden av penis. Det kan ofte være sånne små blemmer, rødt og hovent.


Herpes smitter når det er blemmer og sår, mens smittefaren er minimal utenom. Gutter får samme type sår og blemmer på penis, pungen og rundt anus. Dette er en meget vanlig tilstand hos mange menn.


Den kjennetegnes med rødme og irritasjon på penis.

Herpesutbrudd ses på penis, pungen, kjønnsleppene, i skjeden, på øvre del av. De første synlige tegn er rødhet og deretter blemmer som det går hull på og . Heldigvis, kan gjær infeksjoner i penis kan behandles enkelt når du gjenkjenner. I noen tilfeller, en gjær infeksjon i penis kan manifestere seg i små blemmer i . Jeg har hatt en rød blemme på penis i snart to uker. Først trodde jeg at det bare var en uskyldig kvise, men den er der enda og har blitt mer . GENITAL HERPES: Særlig kvinner får smerter nedentil ved kjønnsherpes.


Opphovning, sår og blemmer er vanlige symptomer på genital . Balanitt er en betennelse (inflammasjon) i penishodet og i forhuden. Typiske symptomer ved denne tilstanden er smerter i området rundt forhuden, kløe, rød . Noen opplever også utstrålende smerter i huden, for eksempel nedover lårene. Etter noen dager kommer det blemmer og sår på penis, rundt skjedeåpningen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg