torsdag 10. september 2015

Kolesterolholdig mat

Siden jeg trener styrke gikk jeg over til mye av det jeg mente var sunn proteinrik mat som for eksempel kylling (flere ganger i uka), egg, mye . Du har virkelig gjort en god innsats med å legge om kostholdet ditt og endringene er helt korrekte. Som du sikkert vet, har kolesterolholdig mat .

Det er en bred faglig enighet om at mat og kosthold påvirker kolesterolnivået i blodet. Det er også enighet om hva som er et sunt hjertevennlig kosthold. Små kostholdsgrep kan faktisk senke kolesterolet hos de aller fleste.


Det finnes herlige, rene råvarer du kan kose deg me med byggeklosser som på forskjellig . Som du sikkert vet, har kolesterolholdig mat en relativt liten effekt på. Her kan du søke på matvarer og får da mengde kolesterol per 100gram . Med andre ord kan du spare mye salt ved å lage mat fra bunn av. Tidligere mente man at å spise kolesterol ville føre til høyere kolesterolverdier i blodet, og ble derfor rådet til å begrense inntaket av kolesterolholdige matvarer . Ved økt inntak av kolesterol synker egenproduksjonen av kolesterol. Derfor har kolesterol som vi får fra kolesterolholdige matvarer som egg, . Denne nye kunnskapen førte til at det Nasjonale Kreft Instituttet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg