tirsdag 29. september 2015

B vitamin mangel sykdommer

Barn er mer utsatt for ørebetennelse enn voksne. TAR SEG TIL ØRET: Små barn er ofte utsatt for å få ørebetennelse. Den vanligste formen for ørebetennelse er mellomørebetennelse.

Siden småbarn har trangere øretrompet enn voksne, er det lettere for at passasjen hos dem . Har ikke erfaring med ørebetennelse hos voksne, men har hatt ett. Tanten min har et kjerringråd som omfatter varmt vann på Q-tips og inn i . Jeg fikk ørebetennelse på det ene øret for litt over en uke siden.

Det finnes flere ting du som eier kan gjøre for å forebygge ørebetennelse. Vondt i øret hos små barn er svært ofte ørebetennelse; Sannsynligheten for at det er. Hva gjør jeg neste gang treåringen våkner?


Mellomørebetennelse starter vanligvis når barnet blir forkjølet eller får vondt i halsen. Alle kan få en ørebetennelse, men barn har større sannsynlighet for å få det enn voksne. Akutt mellomørebetennelse hos barn er den vanligste grunnen til øresmerter. Flere faktorer kan påvirke prosessen – noen er livsstilsavhengig men de fleste er forbundet med sykdommer i magetarmkanalen som ofte rammet eldre.


B-vitaminer er nødvendig for mange av kroppens grunnleggende funksjoner. Mangel på B-vitaminer kan påvirke helsen negativt på flere måter.

BufretLignendeMangel på vitamin Bkan skyldes utilstrekkelig inntak via kostholdet, eller redusert. Ved ulike kroniske sykdommer er blodmangel, anemi, en følgetilstand. Vitaminmangelsykdommer, sykdommer som skyldes mangel på tilførsel av vitaminer.


Halvparten av alle nordmenn lider av D-vitaminmangel. Nå viser forskning at mangeltilstanden kan føre til en rekke vanlige sykdommer. Ofte er vitamin B12-mangel uten symptomer, spesielt i starten.


Leste i min legebok at man ikke kan ha B-vitaminmangel, ettersom dette jo er et vannløselig. Barnets utvikling og generelle barnesykdommer. B-vitaminer er en fellesbetegnelse på flere vannløselige vitaminer med en rekke ulike funksjoner i kroppen. Mangel på vitamin Bkan gi sykdommen beriberi. Du har vitaminmangel (avitaminosis), hvis du gjennom en periode har fått så små mengder.


Har en langvarig sykdom som nedsetter kroppens evne til å oppta matens vitaminer fra tarmen, f. B12: Mangel på vitamin Ber svært vanlig, og risikoen er økende med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg